Om oss

Mer om verksamheten

Fryshusandan arrangerar årligen Sveriges största entreprenörsläger för ungdomsverksamheter, Camp Connect. Ungdomsverksamheter från hela landet samlas för att ta del av olika seminarier, föreläsningar och övriga aktiviteter. Camp Connect är en social och lärorik upplevelse med fokus på ungt entreprenörskap, där unga gör och vuxna möjliggör. Fryshusandans medlemmar deltar kostnadsfritt.

Med nära 500 deltagare från Sveriges alla hörn, är Camp Connect Sveriges största entreprenörsläger för ungdomsorganisationer. Varje sommar samlas Fryshusandans medlemmar på Kärsögården i Stockholm för fyra dagar fyllda med inspiration, talang och positiv energi. Utöver föreläsningar och seminarium, bjuds det på uppträdanden och fysiska aktiviteter.

Att delta under Camp Connect är kostnadsfritt för Fryshusandans medlemsorganisationer och det är gratis för din verksamhet/organisation att bli medlem i nätverket. För att skapa ett unikt forum där fler kan delta och där medlemmarna är delaktiga bjuds det under lägret på boende, mat och ett spännande program som medlemmarna skapar tillsammans.

Kontakta: fryshusandan@fryshuset.se